Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fjerritslev og omegn

Du skal vide, at priserne på bedemænd i Fjerritslev kan være meget varierende. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Der er en del udgifter du ikke må glemme at tage højde for – det være sig til blomster, gravsten, gravplads, dine særlige ønsker og dødsannonce med videre. Disse ekstra udgifter betyder, at den endelige pris kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. At sige ordentligt farvel til afdøde er naturligvis vigtigt, men hvis ikke du er opmærksom, kan det også blive unødigt dyrt. Vi anbefaler vi dig derfor at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Fjerritslev og omegn

De færreste pårørende har erfaring med at vælge bedemænd og arrangere en begravelse – dette er en svær opgave i sig selv, men den manglende erfaring, kan medføre nogle begynderfejl. Ofte ender pårørende med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den, der virker billigst. Dette må dog frarådes, da man ganske uvidende kan komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, hvilket normalt først opdages, når det er for sent.

Den bedste bedemand for dig, kommer an på hvem der bedst er i stand til at opfylde dine særlige ønsker for begravelsen uden, at det overskrider det beløb du har sat af til formålet. Bedemænd udenfor Fjerritslev kan være værd for dig at se nærmere på – disse kan nemlig være både bedre og billigere at samarbejde med.

Det kan dog virke som en tidskrævende og vanskelig opgave at vurdere adskillige bedemænd og sammenligne deres priser. Du er derfor altid velkommen til at ringe til Begravelsesguiden, så vi kan rådgive dig til den bedste bedemand i din situation. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Fjerritslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot