Undgå at betale for meget hos bedemanden i Flade og omegn

Selv i Flade og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Der er en del udgifter du ikke må glemme at kalkulere med – det være sig til indkøb af blomster, gravsten, gravplads, dine særlige ønsker, dødsannonce med videre. Disse ekstra udgifter betyder typisk, at prisen ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. At sige ordentligt farvel til afdøde er naturligvis vigtigt, men hvis du ikke er opmærksom, kan det også blive unødigt dyrt. Vi anbefaler vi dig derfor at ringe til en af vores rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Flade og omegn

De færreste pårørende har erfaring med at vælge bedemænd og planlægge en begravelse – dette er en vanskelig opgave i sig selv, men den manglende erfaring, kan medføre nogle begynderfejl, der let kan undgås. Ofte ender pårørende med blot at indsamle og sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette må dog frarådes, da man uvidende kan komme til at vælge en bedemand med et dårligt ry i branchen.

Den bedste bedemand for dig, kommer naturligvis an på hvem der bedst kan opfylde dine ønsker for begravelsen uden, at det overskrider det beløb du har sat af til formålet. Bedemænd udenfor Flade kan være værd at se nærmere på – disse kan nemlig være både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Det kan dog føles tidskrævende og vanskeligt at vurdere adskillige bedemænd og sammenligne deres priser. Du er derfor altid velkommen til at ringe til Begravelsesguiden, så vi kan rådgive dig – vi har vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, service og pris, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Flade - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot