Undgå at betale for meget hos bedemanden i Flauenskjold og omegn

Bedemændenes priser kan være meget forskellige, og du skal derfor være godt orienteret inden du træffer en beslutning, der nemt kan blive dyrere end højst nødvendigt.

I tilfælde af at du planlægger en komplet begravelse, skal du huske at tage højde for de ekstra udgifter, der typisk opstår. Der skal eksempelvis købes blomster, gravsted, gravsten, indrykkes dødsannonce med videre. Derfor kan prisen sagtens løbe op i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig, så du får det bedst mulige samarbejde omkring begravelsen med en kompetent bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Flauenskjold og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Flauenskjold og omegn

Når man som pårørende ikke har nogen særlig erfaring med at vælge bedemand, kan det være fristende blot at indsamle priserne på de lokale og vælge den billigste. Dog kan det være en fordel også at undersøge bedemændene udenfor Flauenskjold, da de lokale ikke nødvendigvis er de bedste i lige netop din situation.

Din bedemand skal naturligvis kunne opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor det beløb du har til rådighed. Samtidig er den rette bedemand vigtig, da der er adskillige ting at tage højde for i forbindelse med en begravelse.

Står man overfor mange forskellige bedemænd og deres tilbud kan det som pårørende være svært at vurdere, hvilken man er bedst tjent med – derfor vil vi hos Begravelsesguiden hjælpe med at sætte dig i forbindelse med den rigtige bedemand i Flauenskjold og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Flauenskjold - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat