Undgå at betale for meget hos bedemanden i Følle og omegn

Bedemænd kan have meget forskellige priser – Selv i Følle eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce og hvad der ellers hører til en komplet begravelse, er udgifter, der kommer udover prisen til bedemanden. Du skal derfor ikke blive overrasket hvis begravelsen kommer til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig omkring valget af bedemand i Følle og omegn, når du har brug for det.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Følle og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Følle og omegn skal du vælge?

En begravelse kan være en kompleks ting at skulle planlægge og det er de færreste pårørende, der har erfaring på området. Hvilken bedemand du skal vælge kommer naturligvis an på din økonomiske situation, specifikke ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Det kan virke som den nemmeste løsning blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Følle og vælge den billigste, men dette kan desværre medføre at du, helt udvidende, vælger en bedemand der ikke lever op til dine forventninger. Det kan derfor være en god idé også at undersøge bedemænd udenfor Følle, da disse både kan være bedre, billigere og bedre i stand til at opfylde lige netop dine behov. Vælger man den forkerte bedemand, kan det medføre en skuffende oplevelse, der ikke kan gøres om – derfor kan det som pårørende føles som en svær opgave at tage på sig.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Følle - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat