Undgå at betale for meget hos bedemanden i Føllenslev og omegn

Bedemænd kan have temmelig forskellige priser – Selv i Føllenslev eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce og hvad der ellers hører til en komplet begravelse, er udgifter, der opstår udover prisen til selve bedemanden. Du skal derfor regne med at begravelsen kommer til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere er klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig omkring valget af bedemand i Føllenslev og omegn, når du har brug for det.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Føllenslev og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Føllenslev og omegn skal du vælge?

En begravelse kan være en kompleks ting at skulle arrangere og det er de færreste pårørende, der har erfaring på området. Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kommer naturligvis an på din økonomiske situation, unikke ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Det kan virke som den nemmeste løsning blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Føllenslev og ringe til den billigste, men dette kan desværre medføre at du, helt udvidende, vælger en bedemand med et dårligt ry i branchen. Det kan imidlertid være en god idé at kigge nærmere på bedemænd udenfor Føllenslev, da disse både kan være både billigere og bedre i stand til at opfylde lige netop dine behov. Vælger man en forkert bedemand, kan det føre til en skuffende oplevelse, der ikke kan gøres om – derfor kan det som pårørende føles som en stor og svær opgave at tage på sig.

Du kan derfor altid ringe til Begravelsesguiden til gratis rådgivning – vi er her for at gøre det nemmere for dig. Vi har bedømt landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, for at finde en kompetent bedemand der matcher netop dig og din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Føllenslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat