Undgå at betale for meget hos bedemanden i Førslev og omegn

Som du kan læse dig frem til på siden her kan der være stor forskel på bedemænds priser – Selv i Førslev eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

I forbindelse med en komplet begravelse opstår der ofte en række udgifter, udover dem til selve bedemanden, som du skal være opmærksom på – dette være sig til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre. De samlede udgifter til en komplet begravelse kan derfor hurtigt løbe op mellem 30.000 og 50.000 kr., hvorfor vi råder dig til at ringe til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om hvilke ønsker og forventninger du har bedemanden.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Førslev og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Førslev og omegn 

Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kan være svært at vurdere – især hvis man som pårørende ikke har prøvet det før. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er vigtigt.

Såfremt du blot stiller priserne på diverse lokale bedemænd i Førslev overfor hinanden og vælger den billigste, kan du risikere at vælge en bedemand der ikke er god i din situation. Dette opdages desværre typisk først, når det er for sent og skaden er sket.

Hvad mange ikke ved er, at det kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre for dig.

Det kan dog virke umuligt og tidskrævende at skulle vurdere diverse bedemænd – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har behov for det.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Førslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen