Undgå at betale for meget hos bedemanden i Føvling og omegn

Som du kan læse dig frem til på siden her kan der være stor forskel på diverse bedemænds priser – de ydelser den ene tagere en pris for, kan den anden måske tilbyde dig til helt anden. Med store prisforskelle er det vigtigt at du er godt orienteret inden du tager kontakt til den første og bedste bedemand i Førslev og omegn du kan finde.

I forbindelse med en komplet begravelse opstår der typisk en række udgifter, udover dem til selve bedemanden, som du skal være opmærksom på – dette være sig til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre. De samlede udgifter til en komplet begravelse kan derfor snildt løbe op mellem 30.000 og 50.000 kr., hvorfor vi råder dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om hvilke ønsker og forventninger du har bedemanden.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Føvling og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Føvling og omegn

Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kan være vanskeligt at vurdere – særligt hvis man som pårørende ikke har prøvet det før. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine unikke ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er vigtigt.

Såfremt du blot stiller priserne på de lokale bedemænd i Føvling og omegn overfor hinanden og vælger den billigste, kan du risikere uvidende at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen. Dette opdages desværre typisk først, når det er for sent og skaden er sket.

Hvad mange ikke er klar over er, at det kan være en fordel at lede efter bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre for dig.

Det kan dog virke tidskrævende at skulle vurdere en lang række bedemænd – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har behov for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Føvling - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat