Undgå at betale for meget hos bedemanden i Foldingbro og omegn

Hvis du står i en situation, hvor du skal vælge bedemand skal du være opmærksom på, at bedemænds priser kan være meget forskellige i Foldingbro og omegn. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden inden du gør det.

Udover prisen for bedemandens arbejde kommer en række udgifter, der ligges oveni, som du ikke må glemme – dette være sig til blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre. Samlet set betyder det, at den endelige pris for en begravelse hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Da udsvinget kan være så højt anbefaler vi dig derfor at kontakte en af vores dygtige rådgivere inden du går igang, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge?

Vi er selvfølgelig indforståede med, at det kan føles som en svær opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke megen erfaring på området og ender derfor med at søge i blinde og hvis de sammenligner priser, gør de det udelukkende på de lokale bedemænd. Denne fremgansmåde kan dog desværre medføre, at valget falder på en bedemand, som ikke lever op til forventningerne. 

Dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Foldingbro, der er den bedste for dig. Derfor skal du være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd lidt længere væk fra lokalområdet, da disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Valget af bedemand kan imidlertid blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Vi sidder derfor klar til at hjælpe dig med at finde den rette bedemand. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Foldingbro - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot