Undgå at betale for meget hos bedemanden i Frederikshavn og omegn

Selv i Frederikshavn og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden. Ring eventuelt til en af vores rådgivere inden, og så kan vi sammen finde en god løsning til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Frederikshavn og omegn på 71 71 11 00.

Hvordan finder du ud af, hvilken bedemand der passer til dig?

Du bør altid tænke på, hvilke økonomiske rammer du har, og hvilke konkrete ønsker du har, når du står over for at skulle finde den rette bedemand.

Som pårørende kan det være en uoverskuelig opgave at skulle til at vurdere forskellige bedemænd, og derfor vælger mange udelukkende til og fra på baggrund af prisen. Problematikken i dette kan være, at du ender op med en bedemand, der ikke ender med at tilgodese dine ønsker. I en sådan situation er der ikke meget at gøre, når skaden først er sket.

Yderligere skal du ligeledes tænke på, om du kun vil søge efter en bedemand i Frederikshavn, eller om der kunne ligge en bedre løsning i omegnen. Du vil nemlig i visse tilfælde kunne finde en bedemand i en anden by, som ikke blot er billigere, men som også kan tilgodese dine behov bedre. For mange pårørende virker det som en uoverskuelig situation, og derfor tilbyder vi vores hjælp helt gratis.

Vores rådgivere sidder klar ved telefonerne, hvis du ønsker at få hjælp til at finde en dygtig bedemand. Begravelsesguiden har vurderet bedemænd over hele Danmark inden for bedømmelseskriterierne venlighed, kompetencer og pris. Vi har således en god indsigt i, hvad de forskellige bedemænd i Frederikshavn og omegn kan tilbyde dig af pris og kvalitet. Er du i den mindste tvivl om, hvilken bedemand du skal hyre? Så tøv ikke med at ringe os op.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Frederikshavn - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat