Undgå at betale for meget hos bedemanden i Frederikssund og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en begravelse er der en række udgifter til bedemanden, som man skal tænke over. Her kan nævnes gravsten, gravplads, dødsannoncer og blomster. En komplet begravelse derfor nemt løbe op i mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Vi råder derfor alle til at tage en uforpligtende snak med en rådgiver før man tager kontakt til en bedemand i Frederikssund eller omegn. 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Frederikssund og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge i Frederikssund og omegn?

Det er ikke altid nemt at vurdere hvilken bedemand, der passer bedst til ens personlige behov eller hvilke muligheder der foreligger, når man skal opfylde afdødes sidste vilje. En begravelse kan være et uoverskueligt arrangement at holde styr på uden erfaring. Dine økonomiske overvejelser kan også have stor betydning for dine endelige ønsker til arrangementet.

Eftersom pårørende ofte ikke har erfaring med at arrangere begravelser kan det ikke anbefales selv at stå for indhentning af tilbud, da disse kan være svære selv at sammenligne og vurdere. Vi anbefaler derfor at kontakte Begravelsesguiden, når man skal vælge bedemand i Frederikssund og omegn. Ellers risikerer man, at det ender med man først længere henne i processen opdager, at den valgte bedemand ikke lever op til ens personlige forventninger.

Netop derfor har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd på 3 områder; venlighed, kompetencer og pris. Og vores rådgivere sidder derfor klar til at hjælpe dig når du skal vælge din næste bedemand i Frederikssund.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Frederikssund - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat