Undgå at betale for meget hos bedemanden i Frederiksværk og omegn

Selv i Frederiksværk og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en begravelse er der en række udgifter til bedemanden, som man skal beslutte sig for. Dette kan være gravsten, gravplads, dødsannoncer og blomster. Derfor kan en fuld begravelse hurtigt koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Vi vejleder derfor alle gratis ved at tage en uforpligtende snak med en rådgiver før man tager kontakt til sin lokale bedemand i Frederiksværk og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge i Frederiksværk og omegn?

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvilken bedemand der passer bedst til ens ønsker, når man ikke har erfaring med begravelser. En begravelse kan være et stort arrangement at holde styr på uden erfaring. Herudover kan dine økonomiske overvejelser have betydning for dit endelige valg af bedemand til arrangementet.

Ofte har pårørende ikke erfaring med at arrangere begravelser og det kan derfor heller ikke anbefales selv at stå for indhentning af tilbud fra bedemændene, da disse kan være svære selv at sammenligne og vurdere. Derfor anbefaler vi at kontakte Begravelsesguiden, når man skal vælge bedemand i Frederiksværk og omegn. Dette anbefaler vi så man undgår, at man ellers først længere henne i processen opdager, at den valgte bedemand ikke lever op til forventningerne.

Vi ser at det desværre er mest normalt at bruge den lokale bedemand, som ligger placeret tættest på, hvor man bor også selvom den bedemand hverken behøver besidde den højeste kvalitet eller den bedste pris. Netop derfor har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd på 3 områder; venlighed, kompetencer og pris. Og vores rådgivere sidder derfor klar til at hjælpe dig når du skal vælge din næste bedemand i Frederiksværk og omegn.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Frederiksværk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot