Undgå at betale for meget hos bedemanden i Frejlev og omegn

Det der er vigtig at ligge mærke til, når man leder efter bedmænd er, at i selv samme by eller i byerne omkring Frejlev, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om, hvad prisen er hos bedemanden.

Ofte opstår der typisk en række ekstra udgifter, når man arrangerer en komplet begravelse. Der skal normalt købes blomster, indrykkes dødsannonce, betales for gravsten og gravsted med videre, hvilket betyder, at prisen kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere, der kan anbefale en bedemand til dig i Frejle og omegn – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Frejlev og omegn?

En begravelse er ofte svær og kompliceret at planlægge, da der er mange ting at tage stilling til, når man som pårørende vil arrangere den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende med begrænset erfaring på området, kan det nemt føles som en uhåndgribelig opgave at vurdere forskellige bedemænds kompetencer og tilbud. Det kan derfor være fristende blot at se på, hvilken bedemand i Frejlev og omegn, der er billigst, men dette kan dog føre til et utilfredsstillende samarbejde, hvis bedemanden ikke lever op til dine forventninger.

Det kan være tungt og tidskrævende at skulle vælge bedemand, så derfor er vi altid klar til at rådgive dig - Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd inden for service, kompetencer og pris og er dermed klar til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Frejlev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot