Undgå at betale for meget hos bedemanden i Frifelt og omegn

Hvad en bedemand kræver for sit arbejde kan være meget forskelligt – Selv i Frifelt eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

I forbindelse med en komplet begravelse skal du huske på de ekstra udgifter, der kommer udover bedemanden. Der skal typisk købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket medfører, at prisen hurtigt kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Frifelt og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Frifelt og omegn er den rette for dig?

En begravelse er tit kompliceret at arrangere, da der er adskillige ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden erfaring på området, kan det føles som en uoverskuelig opgave at vurdere diverse bedemænds kvaliteter. Det kan derfor være fristende blot at se på hvilken bedemand i Frifelt, der er den billigste, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis bedemanden ikke lever op til forventningerne.

Du kan imidlertid med fordel lede efter bedemænd udenfor Frifelt, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt lige netop dine specielle ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan være vanskeligt at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – vi har undersøgt landets bedemænd indenfor kvaliteter som service, kompetencer og pris og føler os dermed godt klædt på til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Frifelt - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat