Undgå at betale for meget hos bedemanden i Frølunde og omegn

Der kan være store prisforskelle hos landets bedemænd – selv i samme by. Det er derfor vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Når du skal stå for at arrangere en komplet begravelse, så skal du være opmærksom på de ekstra udgifter, der tit opstår udover selve bedemanden. Eksempelvis skal der købes blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce med mere. Derfor kan du forvente, at prisen ender mellem 30.000 og 50.000 kr.. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere inden du kontakter en bedemand i Frølunde og omegn - gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge i Frølunde og omegn?

En begravelse er ofte en større og komplicerede proces og hvis du som pårørende ikke har prøvet at vælge en bedemand før, kan det føles som en uoverkommelig opgave. Det vigtigste at huske på er, at bedemanden skal være i stand til at opfylde dine specielle ønsker og krav for begravelsen inden for rammerne af din økonomiske situation bedst muligt.

Her skal du være opmærksom på, at det kan være en fordel at undersøge bedemænd udenfor Frølunde, da disse sagtens kan være bedre for dig – også når det kommer til prisen.

Dog kan det være svært at sammenligne adskillige bedemænd, især hvis man har mange valgmuligheder. Derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, så dit valg bliver lettere.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Frølunde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat