Undgå at betale for meget hos bedemanden i Frørup og omegn

Begravelsesguidens erfaringer viser, at der selv på lokalt plan kan være store prisforskelle på bedemænd – Selv i Frørup eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal derudover huske på, at der ofte opstår yderligere udgifter ved indkøb af blomster, gravsted, gravplads og dødsannonce. Du skal derfor ikke blive overrasket hvis en komplet begravelse ender med at koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Med beløb i den størrelsesorden og så betydningsfuld en begivenhed, anbefaler vi dig at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du træffer en beslutning.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Dygtig bedemand i Frørup og omegn til fornuftig pris

Der er adskillige ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse, hvilket gør det til en kompleks størrelse at planlægge. Det er ikke mange pårørende der har erfaring med at vurdere og vælge bedemænd – dette betyder ofte, at de blot sammenligner priserne på diverse lokale bedemænd og ringer til den der ser billigst ud, men dette må vi fraråde. Man kan uvidende komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen og dermed ende med et utilfredsstillende samarbejde omkring begravelsen.

Du skal derfor vide, at der kan være fordele forbundet med at undersøge bedemænd udenfor Frørup, da disse kan være bedre til at opfylde dine specielle ønsker og samtidig også være billigere.

Det kan dog være vanskeligt at overskue flere forskellige bedemænd og vurdere deres tilbud – derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig, når behovet opstår. Vi har vurderet landets bedemænd indenfor pris, service og kompetencer, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Frørup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot