Undgå at betale for meget hos bedemanden i Frøslev og omegn

Begravelsesguidens erfaringer viser, at der selv i samme by kan være store prisforskelle på bedemænd – Selv i Frøslev eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal derudover huske på, at der ofte opstår yderligere udgifter ved indkøb af blomster, gravsted, gravplads og dødsannonce. Du skal derfor ikke blive overrasket hvis en komplet begravelse ender i et prisleje mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Med et beløb i den størrelsesorden og så betydningsfuld en begivenhed, anbefaler vi dig at ringe til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov, inden du træffer en beslutning.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Frøslev og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand i Frøslev og omegn

Der er adskillige ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse, hvilket gør det til en kompleks størrelse at arrangere. Det er ikke mange pårørende der har erfaring med at vælge bedemænd – dette betyder ofte, at de blot indsamler og sammenligner priserne på diverse lokale bedemænd og ringer til den billigste, men dette kan vi ikke anbefale. Man kan uvidende komme til at vælge en bedemand der ikke er god for dig og dermed ende med et utilfredsstillende samarbejde omkring begravelsen.

Du skal derfor være opmærksom på, at der kan være en god idé at undersøge bedemænd udenfor Frøslev, da disse kan være bedre til at opfylde dine unikke ønsker og samtidig også være billigere.

Det kan dog være svært at overskue mange forskellige bedemænd og vurdere deres tilbud – derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig, når behovet opstår. Vi har vurderet landets bedemænd indenfor pris, service og kompetencer, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Frøslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat