Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fur og omegn

Priserne på bedemænd i Fur kan være vidt forskellige – Selv i Fur eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Herudover kommer der typisk en række ekstra udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, hvilket du ikke må glemme at tage højde for. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse hurtigt komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Fur og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Fur og omegn 

Når man som pårørende ikke har erfaring med at vælge bedemand kan det hurtigt føles som en vanskelig opgave – dog er det af stor betydning at finde den helt rette bedemand. Begravelsesguiden har med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor blandt andet service, kompetencer og pris, så vi kan anbefale dig en god bedemand i Funder Kirkeby og omegn til en fair pris.

Dine specielle ønsker for begravelsen er selvfølgelig af stor betydning, men også din økonomiske situation spiller ind på valget af bedemand. Dog kan det ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, da ikke alle bedemænd er lige kompetente. Man kan være uheldig at vælge en der ikke lever op til forventningerne.

Derimod kan det være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Fur, da disse kan vise sig at være bedre i lige netop din situation og oven i købet være billigere. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Fur - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen