Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fynshav og omegn

Bedemænd kan have vidt forskellige priser – Selv i Fynshav eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce og hvad der ellers hører til en komplet begravelse, er udgifter, der kommer udover selve bedemanden. Du skal derfor ikke blive overrasket hvis begravelsen ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig omkring valget af bedemand i Fynshav og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand i Fynshav og omegn skal du vælge?

En begravelse kan være en kompleks ting at skulle planlægge og de færreste pårørende har megen erfaring på området. Hvilken bedemand du skal vælge kommer naturligvis an på din økonomiske situation, specielle ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Det kan virke som den nemmeste løsning blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Furesø og vælge den billigste, men dette kan desværre medføre at du kan komme til at vælge en bedemand, som ikke passer til jeres behov. Det kan derfor være en fordel også at undersøge bedemænd udenfor Fynshav, da disse både kan være bedre, billigere og bedre i stand til at opfylde lige netop dine behov. Vælger man en forkert bedemand, kan det medføre en skuffende oplevelse, der ikke kan gøres om – derfor kan det som pårørende føles som en svær opgave at tage på sig.

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Fynshav - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat