Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gadbjerg og omegn

Du kan komme til at betale helt op i omegnen af 50.000 kr. for en bedemand i Gadbjerg, hvis du ikke undersøger forskellige bedemænd. Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden. Det kan desuden betale sig, at benytte sig af en udenbys bedemand, som kan være både bedre og billigere.

Når du vælger en bedemand, bør du være særligt opmærksom på ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravsted og dødsannoncer. En komplet begravelse er altså et dyrt arrangement. Men du kan undgå at betale overpris for en bedemand og det vil vi gerne hjælpe dig med. Derfor sidder vi altid klar til at finde den bedste løsning til dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Gadbjerg og omegn på 71 71 11 00.

Hvordan vælger jeg den rigtige bedemand?

Den rigtige bedemand afhænger af dine specifikke ønsker og din økonomiske situation. Der er altså flere vigtige elementer, når du sammenligner bedemænd. Derfor kan det være svært for en pårørende at have overblik over hvilken bedemand, der passer bedst til lige netop din situation.

Langt størstedelen af pårørende har ingen eller meget lidt erfaring med bedemænd. Derfor kan det være svært at vide hvilken bedemand, der vil kunne give den bedste service til dine behov. Hvis en bedemand ikke lever op til dine forventninger, opdages det som regel for sent og derfor er det en god idé at undersøge bedemandens ry forinden.

Derfor tilbyder vi gratis rådgivning, så du kan finde den helt rigtige bedemand i Gadbjerg.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gadbjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat