Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gadevang og omegn

Begravelsesguidens erfaringer viser, at der kan være stor forskel på hvad bedemænd kræver for deres arbejde. Selv i Gadevang eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

I forbindelse med en komplet begravelse skal du huske også medregne udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce, hvilket kan medføre en endelig pris mellem 30.000 og 50.000 kr. Du rådes derfor til at tage kontakt til en af vores hjælpsomme rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du kontakter en bedemand i Gadevang.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Komepetent bedemand i Gadevang og omegn til en fair pris?

En begravelse er en kompleks størrelse, da der er mange ting at tage stilling til, når man skal planlægge afsked med afdøde. For mange pårørende kan det være svært at skulle vurdere diverse bedemænd – særligt når de ikke har erfaring på området.

Hvilken bedemand i Gadevang, der er bedst for dig, kommer an på dine specifikke ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation. Du skal dog være opmærksom på, at det kan være både billigere og behageligere for dig at samarbejde med en bedemand udenfor Gadevang, hvorfor du også opfordres til også at lede udenbys.

Ved blot at vælge den billigste lokale bedemand, kan du risikere en utilfredsstillende oplevelse, der ikke lever op til dine forventninger.

De mange valgmuligheder kan gøre beslutningen endnu sværere – derfor har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er i stand til at rådgive dig bedst muligt.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gadevang - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot