Undgå at betale for meget hos bedemanden i Galten og omegn

Bedemænds priser i Galten og omegn kan være vidt forskellige - prisforskellen kan være stor ifølge vores erfaringer. Det kan dermed betyde, at du hos én bedemand skal betale en pris for en begravelse, mens en anden kan gøre nøjagtig det samme for en lavere pris. Derfor anbefaler vi dig at være godt orienteret inden du kontakter en bedemand.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, skal du huske at regne med, når du overvejer prisen. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse hurtigt ende med at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Begravelsen kan nemt blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom på hvilken bedemand du vælger. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand i Galten og omegn skal du vælge?

En begravelse er ofte en kompliceret begivenhed at planlægge, da der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det føles som en umulig og tidskrævende opgave at vurdere diverse bedemænds kompetencer. Det kan derfor være fristende blot at se på hvilken bedemand i Galten og omegn, der er billigst, men det kan desværre føre til en utilfredsstillende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne.

Du kan med fordel også undersøge bedemænd udenfor Galten, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan føles som en vanskelig opgave at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde en kompetent bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Galten - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat