Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gandrup og omegn

Der kan være stor forskel i prisen på diverse bedemænd – vores erfaringer viser, at der selv i samme by, kan være store prisforskelle. Det vil med andre ord sige, at det ikke er helt ligegyldigt om du går ind til den første bedemand på gaden, der forlanger en pris, når bedemanden rundt om hjørnet måske forlanger meget mindre for samme ydelser.

I forlængelse af denne udgift til selve bedemanden, skal du regne med ekstra udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvilket betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores pålidelige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak inden du kontakter en bedemand i Gandrup og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Gandrup og omegn

De fleste pårørende har ikke erfaring med at arrangere en begravelse og det kan være en svær opgave i sig selv, da der er en lang række ting at tage stilling til. Din økonomiske situation og særlige ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen, hvorfor den rette bedemand er af stor betydning.

Det må desuden frarådes blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Gandrup og vælge den billigste, da det kan føre til skuffende samarbejde, da ikke alle bedemænd nødvendigvis er lige kompetente. Det kan imidlertid være en god idé også at undersøge bedemænd udenbys, da det vigtigste selvfølgelig er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov bedst.

Jo flere valgmuligheder der er, jo mere uoverskueligt kan det dog virke at beslutte sig - derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning til beslutningen.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gandrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot