Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gedsted og omegn

Selv i Gedsted eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Det omtalte beløb dækker kun udgifterne til selve bedemanden, men når du planlægger en komplet begravelse, opstår der typisk yderligere udgifter i form af gravsted, gravsten, køb af blomster og indrykning af dødsannonce med videre. Tilsammen vil omkostningerne typisk ende i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Du kan nemt komme til at betale mere end højst nødvendigt, hvorfor vi opfordrer dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en snak – dette ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Gedsted og omegn 

Som pårørende kan det føles uoverskueligt og tidskrævende at sammenligne forskellige bedemænd og vurdere hvilken, man er bedst tjent med – derfor ender mange med blot at vælge den billigste lokale bedemand de kan finde, men dette må dog frarådes. Man kan være uheldig at vælge en bedemand, der ikke lever op til forventningerne, hvilket først opdages, når skaden er sket, hvilket naturligvis er ærgerligt.

Vi opfordrer dig derimod til også at undersøge bedemænd udenfor Gedsted, da disse kan være bedre til at opfylde lige netop dine behov og oven i købet kan vise sig at være billigere for dig at samarbejde med.

De færreste pårørende har erfaring med at vælge bedemand, men dine specielle ønsker for begravelsen og din økonomiske situation påvirker naturligvis, hvem der er mest optimal for dig. Den rette bedemand er af stor betydning, da der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse.

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gedsted - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot