Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gedved og omegn

Du kan sagtens opleve, at én bedemand i Gedved kan tilbyde dig en pris, mens en anden vil have en langt højere for præcist samme arbejde. Med store prisforskelle, er det vigtigt at være godt orienteret, så du ikke betaler en unødigt høj pris.

Dette beløb dækker dog kun udgifterne til selve bedemanden, men hvis du planlægger en komplet begravelse, opstår der typisk yderligere udgifter i form af gravsted, gravsten, køb af blomster og indrykning af dødsannonce med videre. Tilsammen vil disse omkostninger typisk ende i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Du kan hurtigt komme til at betale mere end højst nødvendigt, hvorfor vi opfordrer dig til at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere til en snak – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Gedved og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Gedved og omegn

Som pårørende kan det være uoverskueligt og tidskrævende at sammenligne forskellige bedemænd og vurdere hvilken, man er bedst tjent med. Derfor ender mange med blot at vælge den billigste lokale bedemand de kan finde, men dette kan dog ikke anbefales. Man kan være uheldig at vælge en bedemand, der ikke lever op til forventningerne, hvilket desværre først opdages, når skaden er sket.

Vi opfordrer dig derimod til at overveje at undersøge bedemænd udenfor Gedved, da disse kan være bedre til at opfylde lige netop dine behov og oven i købet kan vise sig at være billigere.

Det er de færreste pårørende, der har erfaring med at vælge bedemand, men dine specifikke ønsker for begravelsen og din økonomiske situation påvirker naturligvis, hvem der er bedst for dig. Den rigtige bedemand er af stor betydning, da der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gedved - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat