Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gelsted og omegn

Du kan sagtens komme ud for, at én bedemand i Gelsted og omegn kan tilbyde dig en pris, mens en anden vil have en langt højere pris for samme arbejde. Med store prisforskelle, er det vigtigt at du er godt orienteret, så du ikke betaler en unødigt høj pris.

Dette beløb dækker dog kun udgifterne til bedemanden, men hvis du ønsker en komplet begravelse, opstår der typisk yderligere udgifter i form af eksempelvis gravsted, gravsten, køb af blomster, indrykning af dødsannonce med videre. Tilsammen vil disse omkostninger typisk ende i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Du kan nemt komme til at betale mere end højst nødvendigt, så vi opfordrer dig til at ringe til en af vores rådgivere til en snak om din situation – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Gelsted og omegn

Som pårørende kan det være uoverskueligt at sammenligne og vurdere forskellige bedemænd og vurdere hvilken, man er bedst tjent med. Mange ender derfor med blot at vælge den billigste lokale bedemand, men dette kan dog ikke anbefales. Man kan være uheldig at vælge en bedemand, der ikke lever op til forventningerne, hvilket desværre først opdages, når det er for sent.

Vi opfordrer dig imidlertid til at undersøge bedemænd udenfor Gelsted, da disse kan være bedre til at opfylde lige netop dine behov og oven i købet kan vise sig at være billigere.

Det er de færreste pårørende, der har megen erfaring med at vælge bedemand, men dine særlige ønsker for begravelsen og din økonomiske situation påvirker naturligvis, hvem der er bedst for dig. Den helt rigtige bedemand er af stor vigtig, da der er adskillige ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse.

Du kan derfor altid søge gratis råd og vejledning hos Begravelsesguiden. Vi har mange års erfaring med branchen, og derfor føler vi os rustet til at kunne hjælpe dig i lige nøjagtig din situation.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gelsted - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot