Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gesten og omegn

Selv i samme by kan store prisforskelle sagtens forekomme – det er med andre ord ikke usandsynligt, at du skal betale en pris hos én bedemand i Gesten, men en langt lavere hos en anden. Det er dermed vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Bedemanden er ikke er den eneste udgift ved en komplet begravelse – der skal typisk købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvorfor prisen ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores kompetente rådgivere sidder klar med hjælp og rådgivning, når du skal vælge bedemand – dette ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Gesten og omegn på 71 71 11 00.

Dygtige bedemænd i Gesten og omegn til dig

At arrangere en begravelse kan være svært i selv, men mange pårørendes manglende erfaring på området, gør det ikke lettere. Din økonomiske situation og hvilke særlige ønsker du har, er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne.

Det må dog frarådes blot at indsamle priserne på diverse lokale bedemænd i Gesten og vælge den billigste, da du kan være uheldig at vælge en bedemand der ikke lever op til dine forventninger. Det kan imidlertid være en god idé at kigge nærmere på bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre til at opfylde netop dine behov.

Med mange valgmuligheder kan det være vanskeligt at beslutte sig og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning.  Begravelsesguiden har mange års erfaring med branchen, og derfor føler vi os rustet til at kunne hjælpe dig i lige nøjagtig din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gesten - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat