Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gilleleje og omegn

Du skal være bevidst om, at priserne på begravelsesforretningerne i Gilleleje og omegn kan variere temmelig meget. Dette kan betyde, at én bedemand tager en pris for en begravelse eller bisættelse, mens en anden kun vil kræve et langt lavere beløb til trods for, at de ligger et stenkast fra hinanden. Det vil altså sige, at du kan møde en stor prisforskel i samme by.

Der er en række yderligere udgifter du ikke må glemme – det være sig til blomster, gravsten, gravplads,kiste eller urne, dødsannonce og særlige ønsker, hvilket betyder at en komplet begravelse kan lande i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Det er vigtigt at tage en ordentlig afsked med afdøde, men det kan også blive unødvendigt dyrt, hvis du ikke er opmærksom – derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, inden du kontakter en lokal bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Gilleleje og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Gilleleje og omegn

Ikke mange pårørende har den store erfaring med at planlægge en begravelse, og det kan være en vanskelig opgave i sig selv, da der er mange ting at tage stilling til.

Hvad du vil betale for begravelsen og dine specifikke ønsker i den forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen. Det kan ikke anbefales at nøjes med at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Gilleleje og omegn og vælge den billigste, da bedemanden ikke nødvendigvis er den mest kvalificerede til din situation.

Det kan være fordelagtigt også at bruge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig. Med de mange valgmuligheder og forskellige priser kan det dog virke vanskeligt at skulle vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning. Vores rådgivere har stor erfaring inden for brahchen, og kan hjælpe dig med at finde en bedemand der passer til jeres behov og situation. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gilleleje - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat