Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gimming og omegn

Priserne på bedemænd i Gimming og omegn kan være vidt forskellige. Af denne årsag bør du være godt orienteret inden du kontakter en bedemand – det kan hurtigt blive dyrt.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, må du ikke glemme at tage højde for. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at kontakte en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den helt rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Gimming og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Gimming og omegn

Vi er naturligvis indforståede med, at en begravelse er en kompleks størrelse og at der er mange ting at tage stilling til. Hvis du som pårørende ikke har stået i situationen før, kan det føles som en vanskelig og tidskrævende opgave at skulle vælge bedemand, men det er ikke helt ligegyldigt hvem man vælger. Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer naturligvis an på hvem der bedst er i stand til at opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

I denne forbindelse kan det være en god idé at undersøge bedemænd udenfor Gimming og omegn, da disse sagtens kan være bedre for dig at samarbejde med – også når det kommer til prisen. Det kan ikke betale sig blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste, da vedkommende ikke nødvendigvis er den bedste bedemand i din situation.

Kvaliteter som venlighed, kompetencer og pris er vigtige faktorer i dit samarbejde med bedemanden, og derfor er du mere end velkommen til at ringe ind til os således, at du kan finde lige nøjagtigt den bedemand, der passer til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gimming - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat