Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gislev og omegn

Selv i Gislev og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, må du heller ikke glemme at tage højde for, da disse ting skal betales ved siden af bedemanden. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse hurtigt komme til at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Gislev og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Gislev og omegn

Vi er naturligvis indforståede med, at en begravelse er en kompleks størrelse og at der er en lang række ting at tage stilling til. Hvis du som pårørende ikke har erfaring på området, kan det føles som en vanskelig og tidskrævende opgave at skulle vælge bedemand, men det er ikke helt ligegyldigt hvem valget falder på. Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer naturligvis an på hvem der bedst er i stand til at opfylde dine specifikke ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Derfor anbefales det at du også undersøger bedemænd udenfor Gislev, da disse sagtens kan være bedre for dig at samarbejde med – også når det kommer til prisen. Det kan derimod ikke betale sig blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd I Gislev og vælge den billigste, da vedkommende ikke nødvendigvis er den bedste i din situation.

Det kan dog være svært som pårørende at overskue og sammenligne adskillige bedemænd – især hvis man står overfor mange valgmuligheder. Begravelsesguiden er derfor klar til at rådgive dig, så valget bliver lettere. Vi har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan guide dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gislev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat