Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gislinge og omegn

Selv i Gislinge og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, må du ikke glemme at tage højde for, da disse ting skal betales ved siden af selve bedemanden. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse hurtigt komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til din situation.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Gislinge og omegn

Vi er naturligvis indforståede med, at en begravelse er en kompleks størrelse, da der er en lang række ting at tage stilling til. Hvis du som pårørende ikke har erfaring på området, kan det nemt føles som en vanskelig og tidskrævende opgave at skulle vælge bedemand, men det er ikke helt irrelevant hvem valget falder på. Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer naturligvis an på hvem der bedst er i stand til at opfylde dine konkrete ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Derfor anbefales vi at du også undersøger bedemænd udenfor Gislinge, da disse sagtens kan være bedre for dig at samarbejde med – også når det kommer til prisen. Det kan imidlertid ikke betale sig blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd I Gislev og vælge den billigste, da vedkommende ikke nødvendigvis er den bedste i lige netop din situation.

Det kan dog være vanskeligt at overskue og sammenligne adskillige bedemænd – især hvis man står overfor mange valgmuligheder. Begravelsesguiden er derfor klar til at rådgive dig, så valget bliver lettere. Vi har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan guide dig bedst muligt.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gislinge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat