Undgå at betale for meget hos bedemanden i Give og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en komplet begravelse opstår der oftest yderligere udgifter i form af indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce. Alle disse udgifter lagt sammen giver typisk en totalpris på mellem 30.000 og 50.000 kr. Inden du kontakter en lokal bedemand, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Give og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Give og omegn

Når man som pårørende ikke har stor erfaring med at planlægge en begravelse og vælge bedemand, kan det virke som en uoverskuelig opgave, da der er mange ting at tage højde for.

Din bedemand skal naturligvis være i stand til at opfylde dine specifikke ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation. Det kan derfor ikke anbefales blot at indsamle priserne på de lokale bedemænd i Give og kontakte den billigste, da den pågældende bedemand ikke nødvendigvis er den mest optimale i din situation. Derfor opfordrer vi dig til også at undersøge bedemænd udenbys – disse kan både være billigere og bedre at samarbejde med.

Det kan virke som en tidskrævende og vanskelig opgave at skulle vurdere diverse bedemænd, men i denne forbindelse tilbyder vi dig gratis rådgivning. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Give - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat