Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gjern og omegn

Bedemænd kan have meget varierende priser, som du kan læse dig frem til her på siden. Selv i Gjern og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster, gravsten, gravsted med videre, hører normalt ikke med i prisen til bedemanden – disse udgifter kommer altså ved siden af. Du kan derfor kalkulere med, at en komplet begravelse formentlig ender med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Gjern og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Gjern og omegn

Der er adskillige ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse, hvilket gør, at det for mange pårørende kan virke som en kompleks størrelse. Hvilken bedemand, der er mest optimal for dig, påvirkes naturligvis af dine særlige ønsker samt din økonomiske situation.

Grundet manglende erfaring med at vælge bedemand, ender mange pårørende med blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og kontakte den billigste. Dette må dog frarådes, da det ikke er sikkert at alle bedemændene er lige kompetente. Man kan desværre risikere at vælge en bedemand der ikke lever op til forventningerne, og dette opdages typisk først når skaden er sket og ikke kan gøres om.

Det kan derimod anbefales at lede efter bedemænd udenfor Gjern, da disse kan vise sig at være både billigere og bedre for dig at samarbejde med. Vi forstår naturligvis, at det kan føles som en uoverskuelig opgave at vurdere og sammenligne mange bedemænd og deres tilbud, så vi er altid klar til at rådgive dig, når behovet opstår.

Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd inden for pris, kompetencer og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med den bedste mulige for dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gjern - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat