Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gjesing og omegn

Bedemænd kan have vidt forskellige priser, hvilket du skal være meget opmærksom på. Selv i Gjesing og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster, gravsten, gravsted med videre, hører normalt ikke med i prisen til selve bedemanden – disse udgifter kommer dermed ved siden af, så det skal man også være opmærksom på. Du kan derfor regne med, at en komplet begravelse ender med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Gjesing og omegn

Der er en lang række ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse, hvilket gør, at det for mange pårørende kan føles som en kompleks størrelse. Hvilken bedemand, der er bedst for dig, påvirkes naturligvis af dine konkrete ønsker samt din økonomiske situation.

Grundet manglende erfaring med at vælge bedemand, ender de fleste pårørende med blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette må dog frarådes, da ikke alle bedemænd er lige dygtige. Man kan desværre risikere at vælge en bedemand der ikke lever op til forventningerne.

Det kan derimod være en god idé at undersøge bedemænd udenfor Gjesing, da disse kan vise sig at være både billigere og bedre for dig at samarbejde med. Vi forstår naturligvis, at det kan være en uoverskuelig opgave at vurdere og sammenligne mange bedemænd og deres tilbud, så vi er altid klar til at rådgive dig, når behovet opstår.

Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd inden for pris, kompetencer og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med den bedste mulige for dig.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gjesing - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot