Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gjøl og omegn

Du skal være opmærksom på, at forskellen i priserne for bedemænd i Gjøl kan være meget stor. Det er ikke urealistisk med rigtig store prisforskelle. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udover udgifter til selve begravelsen og bedemanden, er der en række yderligere udgifter du skal være bevidst om – det være sig til indkøb af blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce og eventuelle specielle ønsker. Det betyder dermed, at en komplet begravelse hurtigt kan komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. En værdig afsked med afdøde er vigtig, men kan også blive unødigt dyr, hvis du ikke er godt orienteret – derfor anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du kontakter en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Gjøl og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Gjøl og omegn 

Hvilken bedemand der er den helt rigtige for dig, påvirkes naturligvis af dine konkrete ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation. Som pårørende kan det dog være vanskeligt at vurdere talrige bedemænds priser og kompetencer.

De fleste pårørende har ingen eller lille erfaring med at vælge bedemand og ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, hvilket er fristende, da det virker nemt og hurtigt. Det kan dog ikke anbefales, da man kan komme til at vælge en mindre kompetent bedemand med et blakket ry i branchen – dette ganske uvidende.

Nogen pårørende er ikke klar over, at det kan lade sig gøre at vælge en bedemand udenfor Gjøl – det er en god idé at undersøge disse nærmere, da de kan være både bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med. Vi har fuld forståelse for, at det kan føles vanskeligt og tidskrævende at skulle vælge en bedemand – derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med rådgivning, når behovet opstår.

Vi har vurderet landets bedemænd indenfor service, pris og kompetencer, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gjøl - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat