Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gladsaxe og omegn

Der kan være stor forskel i prisen på bedemænd og disses ydelser. Selv i Gladsaxe og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

I forlængelse af denne pris, skal du regne med ekstra omkostninger til blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, hvilket betyder at en komplet begravelse kan komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr.

Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vore rådgivere, inden du kontakter en bedemand i Gladsaxe.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Gladsaxe og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Gladsaxe og omegn bør du vælge?

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles vanskelig og langtrukken og det kan være svært at vurdere hvilken bedemand, der bedst kan opfylde ens behov. Der skal tages højde for de efterladtes økonomiske situation, de konkrete ønsker til begravelsen og prisen, hvilket en del pårørende ikke har megen erfaring med.

Til tider indsamles og sammenlignes priserne på diverse lokale bedemænd og på dette grundlag træffes en beslutning. Dette kan dog føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte – dette opdages desværre oftest først, når skaden er sket.
Derfor er det vigtigt at være opmærksom på at bedemænd udenbys kan være både bedre og billigere. Det kan det føles som en stor og uoverkommelig opgave for de pårørende at skulle vurdere bedemændenes pris og kvalitet – derfor rådgiver vi dig gratis, når denne beslutning skal træffes.

Vi har vurderet landets bedemænd på kvaliteter som service, kompetencer og pris, for at sikre dig den bedst mulige bedemænd i Gladsaxe og omegn, således at I får det bedste samarbejde som muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gladsaxe - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat