Undgå at betale for meget hos bedemanden i Glamsbjerg og omegn

Selv i Glamsbjerg og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udover udgifter til bedemanden, er der en række ekstra udgifter du skal være bevidst om – det være sig til indkøb af blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce og særlige ønsker. Det kan dermed betyde, at en komplet begravelse kommer til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. En værdig afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også nemt blive unødigt dyr, hvis du ikke er godt orienteret. Derfor anbefaler vi dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Glamsbjerg og omegn

Hvilken bedemand der er den bedste for dig, påvirkes naturligvis af dine konkrete ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation. Som pårørende kan det være vanskeligt at vurdere adskillige bedemænds priser og kompetencer.

De fleste pårørende har ingen erfaring med at vælge en bedemand og ender derfor med blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste.  Dette er fristende, da det virker nemt og hurtigt, men det kan dog ikke anbefales, da man nemt kan komme til at vælge en bedemand der ikke lever op til dine forventninger.

Ofte er pårørende ikke bevidste om, at det er en mulighed at vælge en bedemand udenfor Glamsbjerg – det er imidlertid en god idé at undersøge disse nærmere, da de kan være både bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med. Vi har fuld forståelse for, at det kan føles vanskeligt og tidskrævende at skulle vælge en bedemand – derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med rådgivning, når behovet opstår.

Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, pris og kompetencer, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Glamsbjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot