Undgå at betale for meget hos bedemanden i Glejbjerg og omegn

Du skal være opmærksom på, at forskellen i priserne for bedemænd i Glejbjerg og omegn kan være meget stor. Det er ikke usandsynligt at der er store prisforskelle i samme område og kan med andre ord betyde, at én bedemand kan tage en pris for en begravelse, mens en anden kan klare nøjagtigt samme arbejde for en langt lavere pris.

Udover udgifter til selve bedemanden, er der ekstra udgifter du skal huske på – dette være sig til indkøb af blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce og særlige ønsker. Det kan derfor betyde, at en komplet begravelse kommer til at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. En værdig afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også hurtigt blive unødigt dyr, hvis du ikke er godt orienteret. Vi opfordrer dig derfor til at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Glejbjerg og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Glejbjerg og omegn

Hvilken bedemand der er bedst for dig, påvirkes naturligvis af dine specifikke ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation. Som pårørende kan det være svært at vurdere adskillige bedemænds priser og kompetencer, men her kan Begravelsesguiden være til hjælp.

De fleste pårørende har ingen erfaring med at vælge en bedemand og ender derfor med blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste.  Dette er fristende, da det virker nemt og hurtigt, men det kan dog ikke anbefales, da man nemt kan komme til at vælge en mindre kompetent bedemand med et dårligt ry i branchen.

Ofte er pårørende ikke bevidste om, at det er muligt at vælge en bedemand udenfor Glejbjerg og omegn – det er derimod en god idé at undersøge disse nærmere, da de kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med. Vi har fuld forståelse for, at det kan føles vanskeligt og tidskrævende at skulle vælge en bedemand – derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med rådgivning, når behovet opstår.

Vores rådgivere har stor erfaring med branchen og særligt med fokus på service, pris og kompetencer, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Glejbjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat