Undgå at betale for meget hos bedemanden i Glostrup og omegn

Ikke mange er klar over det, men prisen kan variere ganske meget på bedemænd i Glostrup og omegn.

Dette er årsagen til, at vi råder dig til at være omhyggelig i din søgen efter en bedemand i Glostrup. Hvis du er det mindste i tvivl, så ring til vores rådgivere, der hjertens gerne vil hjælpe dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand i Glostrup og omegn passer til dig?

Når du skal vælge en bedemand, skal du altid tage udgangspunkt i din egen situation. Hvad tillader din økonomi? Hvilke specielle ønsker har du? Der er flere faktorer, der spiller ind, når man skal vælge blandt de mange bedemænd.

Størsteparten af alle pårørende står over for at skulle finde en bedemand for første gang i deres liv, og eftersom det er en uvant situation, er der en tendens til udelukkende at tænke på prisen. Problemet med dette kan imidlertid være, at du kommer til at vælge en bedemand der ikke passer til dine specifikke behov og ønsker. Hvis bedemanden ender med ikke at leve op til dine forventninger, er det i mange tilfælde for sent at gøre noget ved det.

Mange pårørende tænker kun lokalt, når de søger efter en bedemand, men faktisk vil du i nogle tilfælde kunne finde en bedemand udenbys, som ikke kun kan være billigere, men derimod også passer bedre til dine behov. Du synes formentlig, at det er en uoverskuelig situation, du står i, og derfor tilbyder Begravelsesguiden at hjælpe dig.

Du kan til enhver tid ringe til os, hvis du har brug for hjælp med at finde en bedemand i Glostrup og omegn. Lad os få en samtale om, hvilken bedemand der vil være den ideelle i din situation.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Glostrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot