Undgå at betale for meget hos bedemanden i Glud og omegn

Her på siden vil du sikkert hurtigt opdage, at der kan være stor forskel på de forskellige bedemænds priser. Begravelsesguidens erfaringer viser, at store prisforskelle kan forekomme selv i samme by, så det er vigtigt at du er godt orienteret inden du vælger en bedemand i Glud eller omegn

Hvis du ønsker en komplet begravelse, opstår der typisk udgifter ved siden af selve bedemanden. Normalt skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder, at det endelige beløb tit ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Den bedste bedemand i Glud og omegn

Som pårørende kan det i situationen være vanskeligt at vurdere hvilken bedemand, der passer bedst. En begravelse er en kompliceret størrelse og valget af bedemand påvirkes naturligvis af din økonomiske situation, særlige ønsker og hvad der er bedst i forhold til prisen.

Grundet mange pårørendes begrænsede erfaring med at vælge bedemand, sammenligner de blot priserne på de lokale bedemænd og vælger den billigste. Desværre kan dette munde ud i en skuffende oplevelse, hvis bedemanden ikke lever op til forventningerne.

Hvad nogen pårørende ikke ved er, at det kan være en fordel, at vælge en bedemænd udenfor Glud – bedemændene her kan være både bedre og billigere for dig. Dog vil du stadig stå overfor den vanskelige opgave at skulle sammenligne og vurdere bedemændene på pris og kvalitet.

Bedemandens service, kompetencer og pris er af stor betydning for, at I får så godt et samarbejde som muligt omkring begravelsen.

Du er altid velkommen til at ringe til os for gratis rådgivning – vores rådgivere er klar til at hjælpe dig.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Glud - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot