Undgå at betale for meget hos bedemanden i Glumsø og omegn

På siden her vil du hurtigt opdage, at der kan være stor forskel på bedemænds priser. Vores erfaringer viser, at sådanne prisforskelle kan forekomme selv på lokalt plan, så det er vigtigt at du er godt orienteret inden du vælger en bedemand i Glumsø, der kan blive unødigt dyr.

Såfremt du ønsker en komplet begravelse, opstår der typisk ekstra udgifter ved siden af selve bedemanden. Almindeligvis skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder, at den endelige pris kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig derfor til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så begravelsen ikke bliver dyrere end højst nødvendigt.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Dygtig bedemand i Glumsø og omegn

Som pårørende kan det være svært at vurdere hvilken bedemand, der passer bedst til din situation. En begravelse er en kompliceret størrelse og valget af bedemand påvirkes naturligvis af din økonomiske situation, unikke ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Grundet mange pårørendes begrænsede erfaring med at vælge bedemand, ender de ofte med at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælger den billigste. Desværre kan dette ende med en skuffende oplevelse, hvis bedemanden ikke lever op til dine forventninger.

Hvad mange pårørende ikke ved er, at det kan være en god idé, at lede efter bedemænd udenfor Glumsø – bedemændene her kan være både bedre og billigere for dig. Dog vil du stadig stå overfor den svære opgave at skulle sammenligne og vurdere bedemændenes priser og kvalitet.
Bedemandens service, kompetencer og pris er af stor betydning for, at I får et godt samarbejde omkring begravelsen – dette har vi vurderet, så du får den bedst mulige bedemand i din situation.

Du er altid velkommen til at ringe til os for gratis rådgivning – vores rådgivere er klar til at hjælpe dig.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Glumsø - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot