Undgå at betale for meget hos bedemanden i Godthåb og omegn

Selv i Godthåb og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal også huske at tage højde for udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce og så videre, da disse kommer udover selve bedemanden. Dermed kan en komplet begravelse hurtigt ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der kan hjælpe dig med beslutningen – dette ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Godthåb og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Godthåb og omegn

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan være en vanskelig opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke erfaring på området og ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – dette kan desværre medføre, at valget falder på en mindre god bedemand, hvilket kan betyde et skuffende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Godthåb, der er bedst for dig. Du skal desuden være opmærksom på, at det kan være en fordel at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig at samarbejde med.

Valget af bedemand kan imidlertid blive endnu sværere, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Derfor har vi vurderet landets bedemænd indenfor priser, kompetencer og service, så vi er i stand til at hjælpe dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Godthåb - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat