Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gørløse og omegn

Priserne på bedemænd i Gørløse eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden. 

Udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre, må du ikke glemme at tage højde for. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse ende med mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også hurtigt blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Derfor anbefaler vi dig at ringe til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand i Gørløse og omegn bør du vælge?

Det kan være svært og uoverskueligt at arrangere en begravelse. Ofte skal det gøres på kort tid og der er adskillige ting at tage stilling til, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden erfaring på området, kan det være svært og tidskrævende at vurdere diverse bedemænd.

Det kan derfor være fristende blot at vælge den billigste bedemand i Gørløse, men dette kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Du kan imidlertid også undersøge bedemænd udenfor Gørløse, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine konkrete ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation og bedemændene udenbys kan være både bedre og billigere.

Det kan være svært at vælge bedemand, men dette er der heldigvis råd for. Vi har undersøgt landets bedemænd inden for service, kompetencer og pris. Dermed er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gørløse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot