Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gørslev og omegn

Selv i Gørslev og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om, hvad det koster at gå til bedemanden.

Ud over disse priser kommer der som regel yderligere udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce og andet. Det betyder, at den totale pris kan lande på mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor kan vi kun anbefale dig at ringe til en af vore dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Gørslev og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Gørslev og omegn 

Ikke mange pårørende har den store erfaring med at planlægge en begravelse og det kan være en vanskelig opgave i sig selv, da der er mange ting at tage stilling til. Hvad du vil betale for begravelsen og dine specifikke ønsker i den forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Det kan ikke anbefales at nøjes med at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Gørslev og omegn og dertil vælge den billigste, da bedemanden ikke nødvendigvis er den mest kvalificerede til din situation. Det kan af denne årsag være fordelagtigt også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

Med de mange valgmuligheder og forskellige priser kan det virke vanskeligt at skulle vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning. Begravelsesguiden har bedømt landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med den bedst mulige bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gørslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat