Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gøttrup og omegn

Du skal være bevidst om, at priserne på bedemænd i Gøttrup og omegn kan variere meget og med de mange bedemænd og forskellige tilbud, kan det virke uoverskueligt at beslutte sig. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning hos Begravelsesguiden, så valget bliver nemmere for dig.

Ud over beløbet til bedemanden kommer der typisk yderligere udgifter ved indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med mere. Det betyder, at den endelige pris hurtigt kan lande mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor kan vi anbefale dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Gøttrup og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Gøttrup og omegn

Ikke mange pårørende har den store erfaring med at planlægge en begravelse og det kan være en vanskelig opgave i sig selv, da der er mange ting at tage stilling til. Hvad du vil betale for begravelsen og dine specielle ønsker i den forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Det kan dog ikke anbefales at nøjes med at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Gøttrup og omegn og vælge den billigste, da bedemanden ikke nødvendigvis er den mest kvalificerede til din netop situation. Det kan derimod være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

Kvaliteter som venlighed, kompetencer og pris er vigtige faktorer i dit samarbejde med bedemanden, og derfor er du mere end velkommen til at ringe ind til os således, at du kan finde lige nøjagtigt den bedemand, der passer til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Gøttrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat