Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grædstrup og omegn

Begravelsesguidens erfaringer viser, at bedemænds priser kan variere med rigtig meget. – dette gør sig også gældende i Grædstrup og omegn. Det betyder derfor, at én bedemand kan en pris for nøjagtigt samme stykke arbejde som en anden bedemand kan udføre til en langt lavere pris. Du skal altså holde godt øje, så du ikke betaler en unødigt høj pris.

Du skal samtidig huske på, at udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med mere, opstår udover honoraret til selve bedemanden. Det betyder derfor, at den samlede pris for en komplet begravelse ofte ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Grædstrup og omegn

Når man som pårørende ikke har erfaring med at vælge bedemand, kan det føles som en vanskelig opgave – dog er det af stor betydning at finde den rigtige bedemand. Begravelsesguiden har mange års erfaring  med bedemænd, og har særligt fokus på service, kompetencer og pris, så vi kan anbefale dig den bedste bedemand i jeres situation i Grædstrup og omegn.

Dine særlige ønsker for begravelsen er naturligvis vigtig, men også din økonomiske situation har noget at sige – dog må det frarådes blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Ikke alle bedemænd er lige kompetente og man kan desværre være uheldig at vælge en bedemand, der ikke lever op til forventningerne.

Det kan imidlertid nogen gange være en fordel at lede efter bedemænd udenfor Grædstrup, da disse kan vise sig at være bedre i lige netop din situation og oven i købet være billigere. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Grædstrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot