Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grænge og omegn

Du skal være opmærksom på, at forskellen i priserne for bedemænd i Grænge og omegn kan være meget stor. Af denne årsag er det vigtig, at du nøje orienterer dig omkring, hvilke muligheder der er inden du tager en den endelige beslutning.

Du skal samtidig være opmærksom på, at udgifter til blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med mere, opstår udover honoraret til selve bedemanden. Det betyder, at den samlede pris for en komplet begravelse ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere, der er klar til at hjælpe dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Grænge og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Grænge og omegn

Når man som pårørende ikke har erfaring med at vælge bedemand, kan det hurtigt føles svært – dog er det af stor betydning at finde den rigtige bedemand. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan anbefale dig den bedste i Grænge og omegn.

Dine specielle ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige, men også din økonomiske situation har noget at sige – det må dog frarådes blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste. Ikke alle bedemænd er lige kompetente og man kan desværre være uheldig at vælge en der ikke er den helt rigtige for dig, og dermed ikke lever op til forventningerne.

Det kan desuden være en fordel at undersøge bedemænd udenfor Grænge, da disse kan vise sig at være bedre i lige netop din situation og oven i købet være billigere. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Grænge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat