Undgå at betale for meget hos bedemanden i Græse og omegn

Vores erfaringer viser, at bedemænds priser kan variere meget og dette gør sig også gældende i Græse og omegn. Det betyder altså, at én bedemand vil en have pris for samme arbejde som en anden bedemand kan udføre for en helt anden pris. Du skal derfor være godt orienteret, så du ikke betaler en unødigt høj pris.

Du skal samtidig vide, at udgifter til blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med mere, opstår udover beløbet til selve bedemanden. Det betyder, at den endelige pris for en komplet begravelse ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere, der er klar til at rådgive dig – dette ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Græse og omegn

Når man som pårørende ikke har megen erfaring med at vælge bedemand, kan det hurtigt føles svært – dog er det vigtigt at finde den rette bedemand. Begravelsesguiden har stor erfaring med branchen, så vi kan anbefale dig den bedste bedemand til jeres behov  i Græse og omegn.

Dine konkrete ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige, men også din økonomiske situation har noget at sige – det må imidlertid frarådes blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste. Ikke alle bedemænd er lige dygtige og man kan desværre være uheldig at vælge en som ikke er den rigtige for dig og dermed ikke lever op til forventningerne.

Det kan derimod være en god idé at undersøge bedemænd udenfor Græse og omegn, da disse kan vise sig at være bedre i din situation og oven i købet være billigere. Adskillige valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Græse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot