Undgå at betale for meget hos bedemanden i Græsted og omegn

Selv i Græsted eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden. Du skal altså holde godt øje, så du ikke betaler en unødigt høj pris.

Du skal huske på at udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med mere, kommer udover honoraret til selve bedemanden. Det betyder at den samlede pris for en komplet begravelse oftest ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Græsted og omegn 

Vi forstår at det kan virke som en tidskrævende opgave at skulle sætte sig ind i diverse bedemænds forskellige tilbud og ydelser og at dette ikke bliver lettere af at de færreste pårørende har den helt store erfaring med at stå i en sådan situation.

Mange ender derfor desværre med blot at opstille priserne på de lokale bedemænd og vælge den med laveste pris. Dette kan desværre føre til at man uvidende vælger en bedemand hvor samarbejdet ikke fungerer optimalt. Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kommer naturligvis an på hvem der bedst kan opfylde dine specielle ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation. Du skal derudover vide at bedemænd udenfor Græsted kan være værd at holde øje med – disse kan nemlig både være billigere og bedre i din situation.

Når man står overfor adskillige valgmuligheder, kan det virke temmelig svært at finde frem til den helt rigtige bedemand. I denne forbindelse er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig så snart behovet opstår. Vi har vurderet bedemænd i hele landet indenfor service, pris og kompetencer, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Græsted - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot