Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grauballe og omegn

Du skal være opmærksom på, at forskellen i priserne for bedemænd i Ribe og omegn kan være meget stor. Af denne årsag er det vigtig, at du nøje orienterer dig omkring, hvilke muligheder der er inden du tager en den endelige beslutning.

Du skal også huske at tage højde for udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, da disse udgifter kommer udover selve bedemanden. Dermed kan en komplet begravelse hurtigt ende med at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig med beslutningen – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Grauballe og omegn

Vi er selvfølgelig indforståede med, at det kan være en stor og svær opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke erfaring på området og ender ofte med blot at indsamle og sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan desværre medføre, at valget uvidende falder på en bedemand i Gauballe som ikke er den rigtige for dig, hvilket kan betyde et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Dine specielle ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Grauballe, der er den bedste for dig. Du skal derfor være opmærksom på, at det kan være en god idé at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

Der findes et hav af muligheder, tilbud og løsninger, når du skal vælge bedemand og i denne forbindelse kan Begravelsesguiden være kompasset, der leder dig i den rigtige retning. Begravelsesguiden tilbyder dig gratis rådgivning, hvor vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Grauballe - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot