Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grejs og omegn

Du skal være bevidst om, at priserne på bedemænd i Grejs og omegn kan variere meget og med de mange bedemænd og forskellige tilbud kan det virke uoverskueligt at beslutte sig. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning hos Begravelsesguiden, så valget bliver nemmere for dig.

Herudover kommer der en række ekstra udgifter du ikke må glemme – dette være sig til indkøb af blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder, at den endelige pris for en begravelse hurtigt kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Grejs og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Grejs og omegn

At skulle planlægge en begravelse og vurdere hvilken bedemand man er bedst tjent med, kan være en vanskelig opgave – særligt for pårørende, der ikke har erfaring på området. Hvilken bedemand du skal vælge, afhænger blandt andet af din økonomiske situation og dine særlige ønsker for begravelsen.

Du skal desuden være opmærksom på, at det kan medføre en række fordele at kigge på bedemænd udenfor Grejs – det vigtigste er naturligvis, at du finder en bedemand, der kan opfylde netop dine behov.

Jo flere valgmuligheder der er, jo mere uoverskueligt kan det dog virke at beslutte sig, hvorfor Begravelsesguiden tilbyder dig gratis rådgivning, hvor vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Grejs - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat